Olika modeller

Världens största motorcykel

Visst finns det motorcyklar som är riktigt stora och tunga och som låter så högt att du tror att det är fem sportbilar som kommer att passera dig på vägen, men i de flesta fall är det lätt att skilja en motorcykel från en bil åt, inte minst när det kommer till utseendet. Detta har dock kommit att förändras efter att den tidigare stuntmannen Ray Baumann bestämde sig för att bygga världens största motorcykel.

Det finns ingenting med denna motorcykel som inte är helt enormt. Hojen har presenterats på bild i tidningen Daily Mail och sträcker sig hela tre meter rakt upp i luften och dessutom väger den hela 13,6 ton. Denna motorcykel skulle alltså kunna krossa vilken bil som helst på vägarna, då vikten kan liknas med en dubbeldäckare. 13,6 ton är ungefär lika mycket som 10 stycken personbilar väger tillsammans, så bara här förklaras storheten väldigt bra.

Motorcykeln går idag under namnet Monster Motobike from Hell, vilket betyder monstermotorcykeln från helvetet. Ray har dock inga problem med att föra fram den, men det gäller att vara försiktig. Ett litet misstag kan göra så att den välter.

bard