Olika modeller

Motorcykelmodeller att kolla in

Det blir allt mer populärt att köra motorcykel och under år 2014 så ökade försäljningen med hela 50 % i hela Sverige. Sedan dess har populariteten bara fortsatt att stiga och det ser inte ut som att trenden är på väg neråt. Är du ute efter en ny motorcykel eller ska du kanske köpa din först? Här hittar du listan några tidigare riktigt stora favoriter.

1. Suzuki V-Storm 1000 – Denna modell har varit otroligt efterlängtad och var den första som hade en antispinn-funktion. Motorcykeln passar lika bra på vägar som off-road.

2. KTM 1190 Adventure R – Detta är en mångsidig motorcykel med många olika elektroniska funktioner att välja mellan. Körkänslan är stram och motorn på 150 hästar.

3. BMW R1200RT – Med sin starka motor och betydligt tyngre vikt skiljer sig BMW R1200RT start från sin föregångare. Ska du ut och åka långt erbjuder denna pärla största komfort.

4. Kawasaki Z1000SX – Vill du ha en snabb och stabil MC så är denna något för dig! Motorcykeln har bra köregenskaper och är perfekt för den som vill köra för nöjets skull.

5. Yamaha MT-09 – Denna modell kom ut på marknaden 2014 och skriker av nostalgi. Motorcykeln är inte bara alert och har bra fart i svängar och kurvor, utan den är även mycket prisvärd.

bard