Olika modeller

Honda – en japansk motorpionjär

Honda är ett japanskt företag som främst är känt för sina bilar och motorcyklar. Faktum är att företaget sedan 1959 varit världens största tillverkare av just motorcyklar. År 2019 rullade hela 400 miljoner motorcyklar ut från företagets fabriker. Det är en av faktorerna som har gjort dem till världens åttonde största företag inom nischen bilar och motorcyklar. I Japan har de positionen som landets näst största biltillverkare efter Toyota.

Motorcyklar i all ära men om du har någon typ av tjänsteyrke (elektriker, byggjobb etc.) så åker du troligen bil mellan dina olika uppdrag. För det syftet behöver du ha säker och prydlig verktygsförvaring i bilen. Sådana system tillverkas av Worksystem: pålitliga, säkra, flexibla och konstruerade för att klara tuffa tag i åratal. Besök https://www.worksystem.se för att ordna verktygsförvaringen till din tjänstebil redan idag.

Honda var den första asiatiska biltillverkaren att släppa en en lyxbil när de började producera Acura 1986. De tillverkar dock inte bara bilar och motorcyklar. De gör också trädgårdsredskap, båtmotorer och har under de senaste decennierna jobbat hårt med att utveckla artificiell intelligens. Det sistnämnda utvecklingsarbetet mynnade ut i att de år 2000 producerade en av de mest välkända robotarna: ASIMO. En robot som du med största sannolikhet sett, den blev känd inte minst för dess lustiga rörelsemönster. ASIMO producerades mellan 2000 till 2018.

bard