Köpa motorcykel/bil

Extraljus ger dig bra sikt vid bilkörning

När du kör bil i mörkret krävs det mer av både dina ögon och bilens strålkastare för att du ska kunna köra säkert. Det är inte alltid att helljusen på en bil håller måttet. Men genom att investera i och installera en extraljusramp kan du säkerställa att du ser långt och brett. Det finns en mängd olika extraljusramper som passar perfekt att sätta på en bil. En bra LED-ramp hjälper dig att lysa upp den allra mörkaste vägen. Dessutom ger bra ljus dig en ärlig chans att verkligen hinna upptäcka olika faror och hinder på vägen i god tid. En extraljusramp kan vara det som behövs för att inte kollidera med ett vilt djur på vägen.

Välj extraljus med omsorg

Det finns olika typer av extraljus och de kan alla ge en varierande ljusbild, lumen och ljusstyrka. Därför är det viktigt att du gör ett medvetet val kring vilka extraljus som du sätter på bilen. Du kan alltid rådfråga proffs inom extraljus och bilar för att hitta de bästa lyktorna för just dig. Det är många som föredrar att ha en extraljusramp eftersom de lyser bra och ofta är diskreta. Med en extraljusramp kan bilen fortfarande se fin och attraktiv ut. Ett tips är att köpa extraljus direkt när du köper en ny bil.

LED håller länge

Att ha lampor med LED är en fördel eftersom de ger bra ljus, har en låg strömförbrukning och en lång livslängd. När du investerar i LED-lampor kan du förvänta dig att kunna ha dem en lång tid framöver.

bard